چه چیزی باعث سوزش معده می‌شود؟-راهبرد معاصر
زمان خداحافظی دیوید تیلور مشخص شد! سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد: جزئیات برگزاری مراسم‌های بزرگداشت شهید سردار نیلفروشان بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عکس | واکنش صاحب خانه‌ای که یحیی السنوار در آن به شهادت رسید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود کشف غار ماقبل تاریخ در گیلان ناترازی مسکن به ۷ میلیون واحد رسید وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست محسن رضایی: ایران به دنبال جنگ نیست قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳/ سقف مقاومتی سکه شکست خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق بهترین بازیکنان تاریخ از نگاه مارکا | مسی در پله اول؛ مارادونا پنجم وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر در استان گلستان ثبت ۲ شکایت جواد نکونام از استقلال + جزئیات

چه چیزی باعث سوزش معده می‌شود؟

باکتری هلیکوباکتر پیلوری عامل اصلی سوزش معده یا گاستریت مزمن و بیماری زخم معده هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 25
کد خبر: ۱۸۱۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سوزش معده زمانی رخ می‌دهد که چیزی به مخاط معده آسیب برساند یا آن را ضعیف کند. چیز‌های مختلفی می‌توانند باعث ایجاد مشکل شوند که با دانستم آنها می‌توانیم به درمان سوزش معده کمک کنیم، از جمله:

 

• بیماری خودایمنی: در برخی افراد، سیستم ایمنی بدن به سلول‌های سالم در پوشش معده حمله می‌کند.


• عفونت باکتریایی: باکتری هلیکوباکتر پیلوری عامل اصلی گاستریت مزمن و بیماری زخم معده هستند. باکتری‌ها پوشش محافظ معده را از بین می‌برند و باعث التهاب آن می‌شوند. اگرچه عفونت با هلیکوباکتر پیلوری یکی از شایع‌ترین عفونت‌های انسانی در سراسر جهان است، اما تنها برخی از افراد مبتلا به این عفونت دچار سوزش معده یا سایر اختلالات دستگاه گوارش فوقانی می‌شوند. پزشکان بر این باورند که آسیب‌پذیری در برابر این باکتری می‌تواند ارثی باشد یا به سبک زندگی (سیگار کشیدن و نوع تغذیه) مربوط می‌شود.


• رفلاکس صفرا: کبد برای کمک به هضم غذا‌های چرب، صفرا تولید می‌کند. "ریفلاکس" به معنای برگشتن است. رفلاکس صفرا زمانی اتفاق می‌افتد که صفرا به جای حرکت در روده کوچک به معده برمی‌گردد.


• مصرف داروهای مسکن‌: استفاده مداوم از دارو‌های ضدالتهابی غیراستروئیدی یا کورتیکواستروئید‌ها (ایبوپروفن و ناپروکسن سدیم) برای کاهش درد می‌تواند پوشش معده را تحریک کند. استفاده منظم از این مسکن‌ها یا مصرف بیش از حد این داروها ممکن است باعث کاهش یک ماده کلیدی در بدن شود که به حفظ پوشش محافظ معده شما کمک می‌کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار